Hair Extensions

CLIP-IN HAIR EXTENSIONS - 989kr

KERATIN EXTENSIONS - 269kr

TAPE EXTENSIONS - 349kr

Hårtrens - 899kr

Hair extensions

Vi er eksperter på hair extensions. Dette er grunnen til at vi kun tilbyr 100 % ekte menneskehår av høyeste kvalitet. Vi har meget høye kvalitetsstandarder og forventninger til både håret vårt og andre produkter, fordi kvalitet er nøkkelen til tykt og vakkert hår. Ekte menneskehår gjør det mulig å rette ut, krølle og style håret etter egen smak.Det er imidlertid viktig å ta godt vare på hårforlengelsene, akkurat som tilfellet er for ditt ekte hår. Dette gjør at håret varer lenger. Hva slags hårforlengelser passer så for deg? Clip-in, keratin eller tape extensions? Nedenfor finner du mer informasjon om hvordan du velger riktig hårforlengelse. Hos Chloes selger vi for øyeblikket kun clip-in extensions, men vi vil snart tilby andre varianter. Følg med!

Chloes clip-in extensions

Vi har 27 ulike farger innen clip-in extensions på lager. Derfor kan du være trygg på at du finner den perfekte fargen i butikken vår. Clip-in extensions er det perfekte valg dersom du ønsker å ta av hårforlengelsene når du dusjer, sover eller trener. Disse hårforlengelsene sliter ikke like mye på håret ditt som tilfellet er med andre typer ettersom de er så enkle å ta av og på igjen. Samtidig øker dette hårforlengelsenes varighet fordi du velger når du vil bruke dem og når du ikke vil bruke dem. Chloes hårguide gir deg ytterligere informasjon og videotutorialer om hvordan du fester dine clip-in extensions.

Chloes keratin extensions

Chloes keratin extensions festes til det naturlige håret ditt med keratin-voks og varmebehandling. Denne metoden sikrer at hårforlengelsene sitter fast i ditt eget hår, selv om du trener eller dusjer. For å oppnå det beste resultatet festes forlengelsene i veldig små grupper. For det perfekte utseendet anbefaler vi at du velger keratin extensions i ulike fargetoner slik at du kan endre farge når du fester dem. Denne metoden er perfekt for deg som ønsker både å gå til sengs med og våkne med vakkert og tykt hår, uten for mye mas. Vi anbefaler at du fletter håret ditt når du sover eller trener for å unngå at det flokes. Dette vedlikeholder kvaliteten og forlenger holdbarheten av forlengelsene.

Chloes tape extensions

Chloes tape extensions benytter som navnet tilsier tape som festemetode. Denne nesten usynlige tapen festes til din naturlige hårrot. Metoden passer for alle hårtyper og spesielt for de med tynnere hår ettersom det passer perfekt inn med ditt eget hår. Tape extensions er perfekte dersom du har hatt problemer med å skjule clip-in extensions eller andre forlengelser i ditt eget hår. Som med andre hårforlengelser anbefaler vi at du fletter håret når du sover, trener eller dusjer, for å unngå at håret flokes og for å beholde et vakkert hår lenger.

Ønsker du 10% rabatt på kjøpet?
Abonner på vårt nyhetsbrev og motta en kupong.
Kupong::