Clip-In Hair Extensions

Clip-In Hair Extensions

Chloes clip-in extensions er håndlaget av 100 % ekte menneskehår, noe som gjør at de passer naturlig sammen med ditt eget hår. Disse hårforlengelsene gir deg tykt og skinnende hår i løpet av få minutter. De er enkle å feste og gir deg et naturlig utseende med det lille ekstra. Våre sett med clip-in extensions inkluderer 8 hårtrenser i ulike størrelser, noe som gjør at de er enkle å sette på og style, avhengig av hårlengde og stil.

Hårtrensene er mellom 50 og 53 cm lange og utgjør 140 gram ekte menneskehår. Bruk av ekte menneskehår gir deg muligheten til å krølle, rette ut eller style på den måten du selv ønsker. Vi anbefaler imidlertid at du tar godt vare på trensene med beskyttende produkter slik at kvaliteten opprettholdes.

Finne den riktige fargen på clip-in extensions

Det er veldig viktig at du finner den riktige, matchende fargen for å oppnå et naturlig og perfekt utseende. Ved hjelp av Chloes fargekart kan du finne den perfekte fargen på alle produktsidene våre. Generelt sett anbefaler vi en hårfarge som er nærmest mulig din egen hårfarge. Dersom du ikke umiddelbart finner den riktige fargen, eller har problemer med å velge mellom to farger, anbefaler vi at du velger det lyseste alternativet. En lysere farge gir deg et mer naturlig utseende. Dette gjelder både for brunetter og for blondiner. Dersom du fremdeles trenger hjelp med å velge farge, kan du sende et bilde av håret ditt til kundestøtte. Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg!

Hvordan ta vare på dine clip-in extensions

Vi anbefaler at du tar vare på hårforlengelsene dine på samme måte som du tar vare på ditt ekte hår. Dette forlenger hårforlengelsenes levetid og kvalitet. Sørg for at håret er rent og husk å bruke de riktige produktene innen for eksempel balsam. Det viktigste produktet for å opprettholde et sunt utseende er varmebeskyttende spray ved krølling og hårføning. Husk også å børste håret før og etter bruk. Et siste tips er å flette håret når du ikke bruker det. For flere tips og triks kan du se Chloes hårtutorial!


Chloes hårinspirasjon

Ønsker du 10% rabatt på kjøpet?
Abonner på vårt nyhetsbrev og motta en kupong.
Kupong::