Keratin Extensions

Keratin extensions

Chloes keratin extensions festes på det naturlige håret ditt med keratin-voks og varmebehandling. Denne metoden sikrer at hårforlengelsen sitter ordentlig, selv når du trener eller dusjer. For best mulig resultat festes hårforlengelsene i små grupper. Fordelen med keratin extensions er at de har et godt feste og ser derfor veldig naturlige ut ettersom de enkelt skjules blant ditt eget hår. Dette betyr selvsagt at de er vanskeligere å fjerne enn for eksempel tape- og clip-in extensions. Med disse hårforlengelsene er det enkelt å blande ulike farger. Det er også enkelt å bruke dem på hele hodet eller for å legge til volum der du ønsker dette – du velger selv!

For et perfekt utseende anbefaler vi at du velger hårforlengelser i ulike fargetoner slik at du kan endre farge når du fester dem. Denne metoden er perfekt for deg som ønsker både å gå til sengs med og våkne med vakkert og tykt hår, uten for mye mas. Vi anbefaler at du fletter håret ditt når du sover eller trener for å unngå at det flokes. Dette vedlikeholder kvaliteten og forlenger holdbarheten.

Hvordan feste keratin extensions

Det er litt mer mas med å feste disse hårforlengelsene, men etter litt tid og øvelse vil prosessen gå greit. Så hva trenger du for å feste dem? Du trenger selvfølgelig selve håret, beskyttelsesplater i ulike størrelser, hansker for å beskytte fingrene dine, varmetang og hårklips for å feste platene. Fest platen der du ønsker å begynne med å feste hårforlengelsene. Ta samme mengde hår som er i nail-tipen og trekk det gjennom hullet i platen. Varm opp keratin-tipsene og fest omtrent en centimeter fra hodebunnen. Gni keratin-voksen mellom fingrene dine for å få et godt feste mellom ditt eget hår og hårforlengelsen. Husk å bruke hansker ettersom voksen er varm. Fortsett prosessen rundt hodet helt til du er fornøyd med resultatet.

Hvordan ta godt vare på dine keratin extensions?

Ta godt vare på hårforlengelsene slik at de beholder den gode kvaliteten i lang tid. Bevar den gode kvaliteten ved å vaske dem 1-2 ganger i uken med sjampo og balsam spesielt utviklet for hårforlengelser. Børst håret ditt hver morgen og før du går til sengs. Du kan lese mer om hvordan du tar vare på hårforlengelsene dine her. Husk å glede deg over dem :)

Ønsker du 10% rabatt på kjøpet?
Abonner på vårt nyhetsbrev og motta en kupong.
Kupong::