Tape Extensions

Tape Extensions

Chloes tape extensions benytter som navnet tilsier tape som festemetode. Denne nesten usynlige tapen festes til din naturlige hårrot. Metoden passer for alle hårtyper og spesielt for de med tynnere hår ettersom det passer perfekt inn med ditt eget hår. Tape extensions er perfekte dersom du har hatt problemer med å skjule clip-in extensions eller andre forlengelser i ditt eget hår. Som med andre hårforlengelser anbefaler vi at du fletter håret når du sover, trener eller dusjer, for å unngå at håret flokes og for å beholde et vakkert hår lenger. Som alle andre hårforlengelser vi tilbyr er våre tape extensions laget av 100 % ekte menneskehår. Tape extensions passer for alle hårtyper men er spesielt egnet for personer med tynt hår. Dette er fordi tapen er veldig enkel å skjule under ditt eget hår. Dersom du synes det er vanskelig å skjule andre extension-metoder, anbefaler vi tape-metoden.

Hva får du?

Chloes tape extensions inkluderer 10 hårstriper på totalt 25 gram ekte hår. Dette betyr at du får den beste kvaliteten til en veldig lav pris. Tape extensions er dagens trend fordi det er veldig skånsomt mot ditt eget hår og kan brukes om og om igjen i en lang periode. Den fantastiske kvaliteten og den generøse mengden hår gir deg tykt og vakkert hår på et øyeblikk!

Hvordan fester du tape extensions?

Prosessen er veldig enkel. Du trenger ikke å bruke verken keratin-voks, kjemikalier eller varme. Etter litt trening tar prosessen kun 30 minutter og du får et fantastisk utseende som varer i lang tid. Dersom du fremdeles føler deg usikker når det gjelder festing av tape extensions anbefaler vi at du snakker med frisøren din. Avhengig av hvor godt du tar vare på og fester hårforlengelsene, vil du kunne ha et fantastisk utseende i 4-8 uker. Du kan bruke håret om igjen opptil 3 ganger. Etter 3 ganger vil du imidlertid måtte bytte tape-delen av hårforlengelsene. På dette tidspunktet er det viktig å vaske håret og la det tørke før du fester ny tape på dem.

Hvordan ta vare på tape extensions?

Tape extensions beholder sin gode kvalitet i 2-3 måneder per tape, noe som betyr at du kan bruke det samme håret i opptil 9 måneder. Du kan style og gjøre det samme som med ditt eget hår, noe som betyr at du kan krølle, rette ut eller føne det. Akkurat som med ditt eget hår!

Ønsker du 10% rabatt på kjøpet?
Abonner på vårt nyhetsbrev og motta en kupong.
Kupong::