100 % ekte Hair Extensions 

Keratin extensionstape extensionsclip in extensions og hårtrens. 100% ekte löshår til billige priser og alltid gratis frakt og returer. Kjøp på Chloes.no!

Hva menes med at Chloes er 100% menneskehår 

Hvilken kvalitet er det på håret som Chloe bruker? Chloes hår er toppkvalitet, ekte menneskehår. Derfor kan man med Chloes hair extensions få et perfekt, naturlig utseende  -  en av de viktigste grunnene til at dette er så populært blant brukere av hair extensions I hele verden. Denne topp kvaliteten er oppnådd ved at skjell-laget ikke blir strippet, slik som det ofte skjer med lavere grads hår extensions. Ved å beholde skjell-laget og holde hårstråene sammen får disse extensions et naturlig, elegant, glansfullt og mykt utseende – akkurat som menneskehår. Håret har også en lengre levetid og forblir flokefri gjennom hele levetiden. Vi bruker topp kvalitet menneskehår. Materialet er nøye utvalgt etter at det har blitt samlet inn fra donoren. I løpet av denne prosessen sikrer vi at hårstråene har samme lengde. Denne svært nøye og forsiktige prosessen betyr at vi kan tilby den beste kvalitets hair extensions som du kan bruke igjen og igjen. 

Hva skiller menneskehår extension fra syntetiske extensions? 

Syntetisk hair extensions tåler ikke mye sollys eller varme og de er også vanskeligere å style. Utseendemessig vil de ikke kunne skli godt sammen med ditt naturlige hår. Når det kommer til menneskehår extensions er de likt ditt eget hår; du kan vaske dem, style dem som det passer og til og med farge dem.* Du kan lett krølle eller bruke rettetang på dem for å skape forskjellige stiler. Dette er selvsagt grunnen til at prisforskjellen er så stor. Syntetiske hair extensions kan koste mellom 200kr- 600kr mens menneskehår extensions ofte er i en prisgruppe på 800kr – 3400kr. 

*Chloe’s tar ikke ansvar for håret hvis håret blir farget ettersom vi ikke kan garantere resultatet uansett hvilke metode eller metoder som brukes.