Hvordan feste Clip-In Hair Extensions

Forberedelse: extensions er best å feste i rent, tørt hår. Vennligst børst håret ditt godt før du begynner prosessen for å sikre at håret ikke er flokete. Clip In extensions er svært enkle å feste grunnet deres faste, holdbare silikon klips som er inkludert med hver extension. Disse klipsene vil feste extension til ditt hår tett og fast. Klipsen er lett å åpne og lukke.

Bak på hodet: Begynn bak på hodet. Skill en rett seksjon av ditt hår og fest resten av håret med en hårklype. Ta tak i extension og børst den grundig. Mål extension mot ditt eget hode og sjekk at den er plassert i midten. Fest den midterste klipsen først. Så beveger du deg til venstre side og så til høyre side. Nå fortsetter du å feste extensions lengre opp: skill en annen seksjon av håret noen cm over den første. Børst extension, mål det inn mot hodet. Fest den midtre klipsen først. Så venstre og så høyre. Gjenta prosessen inntil du har festet alle de bakre extensions.

Håret på siden: Prosessen for å feste extension på siden av hodet er den samme som bak på hodet. Imidlertid, vær sikker på at du har målt den korrekte posisjonen for å feste extensions. For eksempel vil noen cm over hvert øre være perfekt. Igjen, skill en seksjon av håret i en rett linje, fest resten av håret med en hårklype. Børst extension for å bli kvitt alle floker. På samme måte som bak på hodet fester du klipsen til ditt eget hår. Gjenta prosessen frem til du har festet alle extensions på begge sider av hodet.

Styling: Etter at du har festet alle hair extensions, kan du du style det helt som normalt! Fest det i en glamorøs flette eller krøll det i en klassisk Hollywood stil – valget er ditt. Det er kun fantasien som setter begrensinger!