Hvordan feste extensions i kort hår

Det er mulig å feste hår extension i skulderlangt hår. Følg disse enkle trinnene for å gjøre dette – få en helt ny stil på bare noe øyeblikk!

Forberedelse: Beskytt håret ditt med en varmebeskyttelse spray. La dette tørke og børst håret ditt. Vennligst merk; hvis dine extensions er lett bølgete kan du likevel la håret ditt være rett. Ettersom håret ditt er kortere blir resultatet mer naturlig. Hvis dine extensions har tett krøller, er det lurt å krølle håret. Igjen, dette for å skape et naturlig sluttresultat.

Del håret: På samme måte som med lengre hår, begynn å feste extensions til bakhodet. Del håret i en rett linje bak på hodet. Fest resten med en klemme så det er ute av veien.

Bruk en rettetang: Bruk en rettetang for å rette håret og gjøre det lett bølge og mer naturlig (ikke krøllete). Dette fordi håret er kortere og ved å rette det vil extension lettere smelte sammen med ditt hår for å skape et naturlig resultat.

Fest extensions:  På samme måte som når man fester klipsen ved lengre hår, ta tak i den midterste extension klipsen og finn midtpunktet på bakhodet ditt. Fest extensions bestem på midten, så til venstre og tilslutt til høyre. Gjenta dette andre steder på bakhodet og på sidene – så mange ganger som nødvendig og med så mange clip-ins som du planlegger å bruke.

Siste finpuss. Det viktigste med kortere hår er å bruke rettetangen lett for å gjøre håret mykere så det ikke er helt rett. Dette vil gjøre at extensions lettere sklir inn med resten av håret og ikke stikker ut. Gå over hele hodet tilslutt og bruk rettetangen ved behov.

Merk: for å få mest mulig volum i et kort hår, fest mindre clip-in extension på over ørene og på siden av hodet.