Hvordan skal jeg oppbevare mine Hair Extensions?

Å stelle dine extensions er en av de viktigste tingene du kan gjøre for å sikre at de holder lenge. Godt og korrekt stell vil kunne vesetnlig forlenge extensions holbarhet. Ta godt vare på dem og de vil vare i opptil et år – i noen tilfeller enda lenger!

Oppbevar dine extensions i en boks, helst lufttett. Du kan forsiktig folde extensions litt ettersom dette skaper en vakker, naturlig bølge. På denne måten kan du enkelt feste dem uten å måtte gjøre noe mer. Hvis du ønsker at dine extensions skal forbli rette, anbefaler vi at du bruker en større boks med plass til at extensions kan lagres i deres hele lengde.

Du kan forsiktig feste extensions sammen med en strikk. Strikken vil holdet håret sammen og vil forhindre at det floker seg.

Når du ønsker å bruke extensions, tar du bort strikken. Vi anbefaler at du børster extensions forsiktig før du fester dem. Det er best å børste hver extensions individuelt for å sikre at det ikke er floker og at håret ser naturlig ut. Begynn med å børste extension forsiktig nedenifra. Så beveger du deg sakte oppover. Vi anbefaler at du bruker en flat børste for å børste extensions. En flat børste er perfekt for langt hår og vil forsiktig løse opp i floker, uten å skade selve håret.

Vi anbefaler å børste extensions individuelt hver gang før du fester dem og igjen når de alle er festet. Etter at du tar dem av og før du legger dem i oppbevarings boksen igjen, børst dem – dette vil sikre at dine extensions er floke gratis og glansfullt.

Før du fester en strikk på dem for oppbevaring, hold extensions i hånden og børst dem alle sammen – bare for å forsikre deg om at det ikke er floker før du lagrer dem i boksen. Det er lurt å vaske extensions hver andre uke. Hvis du skal vaske dem før du legger dem bort, vask dem forsiktig og la dem tørke naturlig før du plasser dem i boksen.