Hvordan vaske dine Hair Extensions

Å vaske dine extensions er svært enkelt og raskt – du kan gjøre det i vasken på badet. Hvis du bruker dine extensions ofte og du bruker hårstyling produkter, er det anbefalt å vaske dem minst en gang hver annen uke. Imidlertid anbefaler vi ikke at du vasker dem for ofte ettersom dette vil slite ut extensions raskere. Følg disse trinnene for å sikre at du har glatt og rent hår.

Shampoo: Steng vasken og fyll den halvveis med lunket vann. For å unngå skader på håret, vennligst ikke bruk vann som er for varmt eller for kaldt. Påfør shampoo. Vi anbefaler naturlig, fuktighetsgivende shampoos ettersom dette vil sikre at extensions forblir glansfulle og sunne. Bland et par dråper shampoo i vannet og senk extensions ned i vannet. Fukt extensions forsiktig. Etterpå påfører du shampoo rett på extensions. Vask dem forsiktig med hendene ved å massere dem og lage skum – ikke dra eller klem extensions. Etterpå, legg extensions tilbake i shampoo vannet i vasken og la dem ligge et par minutter.

Balsam: Tøm vasken. Skyll hair extensions forsiktig under lunkent, rennende vann. Igjen, vennligst ikke dra i håret. La vannet renne forsiktig igjennom håret. Etter at all shampooen er skylt av, påfør balsam. Vi anbefaler å bruke fuktighetsgivende, naturlig balsam for å holde håret glansfullt, fri for floker og lett å bruke. Smør balsam forsiktig på håret før du skyller det under lunkent, rennende vann.

Kald skyll: Tilslutt, når balsamen har blitt skylt av med lunkent vann, skyll extensions kort under kaldt vann. Dette vil hjelpe å gi hårstråene tilbake glansen og lukke porene. 

Tørke: Klem hver extension forsiktig med hendene til det ikke kommer mer vann. Ikke dra eller klem for hardt, det er viktig å være forsiktig.

Balsam som ikke skal skylles ut (valgfritt): Hvis du ønsker å ta ekstra godt vare på dine vakre extensions, kan du nå påføre en balsam som ikke skal skylles ut. Dette vil hjelpe å sikre at dine extensions er lett å håndtere og holder glansen lengre og de vil og være enklere å style.

Børste: Legg et håndkle på en flat overflate og plasser dine extensions horisontalt på dette. Sjekk at håret ligger rett. Ta en kamm eller en børste og hold extension ved å plassere din andre hånd på extensions øverste del. Nå kan du børste/kjemme fra toppen til bunnen svært forsiktig, uten å dra eller presse. Forsiktig løs opp i floker. Gjør dette individuelt med hver extension.

Lufttørke/hårføner: Hvis du har hastverk, kan du bruke en hårføner for å tørke dine extensions. Hold dem vertikalt ved å holde øverst og forsiktig bruk en hårføner. Imidlertid, hvis du har tid anbefaler vi at du lar extensions tørke naturlig. Dette vil gjør minst skade på hårstråene og dermed vil de vare lengre. Du kan enkelt la extensions ligge horisontalt på håndklet til de er helt tørre.