Retur & Bytte

Returrett

Når du handler fra Chloes.no har du 14 dagers retur rett fra den dagen du mottar produktet. Velger du å benytte deg av returretten, må du informere Chloe om dette. Din 14 dagers retur periode begynner den dagen du mottar pakken.

Ved retur av et produkt, må produktet være i samme stand som da du mottok det. Du kan ikke bruke produktet, men du kan forsiktig undersøke det. Hvis produktet er skadet eller går tap grunnet uforsiktighet fra din side, taper du retten til å returnere varen.

Ved en retur må du returnere alt som var i den opprinnelige leveransen, inkludert, men ikke begrenset til, alt innpakkingsmateriale, enhver gratis gave som ble inkludert og det kjøpte produktet.

Bytterett

Ettersom vi vet at det kan være vanskelig å velge den rette fargen via internett, er det ingen problem å bytte enhver uåpnet hair extensions pakke i løpet av 14 dager. Vi bytter ikke pakker som har blitt åpnet, brukt eller tuklet med av hygieniske grunner.

Uavhentede pakker

Chloe’s reserverer retten til å belaste kunde 139NOK for enhver uavhentet pakke.

Refusjon for returnerte produkter

Hvis du har returnert et produkt til Chloe’s, vil vi tilbakebetale kjøpsprisen inne 30 dager fra dagen vi mottok din retur. Hvis du har gjort en retur til oss, er du ansvarlig for alle kostander tilknyttet frakt ved retur av produktet.

Tilleggsinformasjon vedrørende bytte, retur og refusjon

Hvis noen av produktene du kjøper fra Chloe’s kommer med en sikkerhetsforsegling, vil du si fra deg enhver returrett hvis du bryter denne forseglingen. Hvis produktet ble levert uten en sikkerhetsforsegling, kan du inspisere produktet forsiktig. Du kan ikke bruke produktet og du må kunne returnere produktet i den samme tilstanden som det ble levert til deg.

Chloe’s er basert i Storbritannia, men ved enhver tvist er det vår policy å følge kundens nasjonale forbrukslover og enhver anbefaling gitt av kundens nasjonale forbruker grupper eller styringsmaktenes forbrukeravdelingers.

Chloe’s tar ikke ansvar for håret hvis håret blir farget ettersom vi ikke kan garantere resultatet uansett hvilke metode eller metoder som brukes.