Rettetenger

Shop By
Filter by Price
We can't find products matching the selection.

Rettetang

Enten du leter etter en rettetang for reise, personlig eller profesjonelt bruk, har vi har stylingprodukter som tilfredsstiller de mest krevende behov. Vi har rettetenger fra den ledende styling verktøy merker som GHD.

Hvis du planlegger hva du skal pakke din neste ferie, bør du gå for en av de mest populære rettetengene for reise - GHD V Gold Mini Styler. Ikke bli lurt av størrelsen på denne rettetangen, for den vil gjøre magi med håret ditt, selv om du har virkelig langt og tykt hår. Det vil være din beste reisekompis.

Vi har klassikere som er perfekt både for profesjonelt eller personlig bruk. GHD V Gold Classic Styler er den mest populære rettetangen i både vårt og GHD sitt utvalg, denne vil passe selv de mest krevende behov.

Det er viktig at du bruker varmebeskyttelse når du behandler håret med varme. Dette vil holde håret sunt. Rettetangen blir enda mer skånsom mot ditt hår eller dine extensions, når du bruker riktige produkter til den.

Sjekk ut vårt store utvalg av alle hår stylingsprodukter, hvis du vil oppdatere din styling-samling ytterligere :)

Merk at alle elektriske produkter vi selger på Chloes har nordisk plugg/stikkontakt og spenning. Så hvis du ikke har det hjemme, bør du ha en adapter for apparatene.

Read More