Vilkår & Betingelser

Garanti

Alle produktene som selges hos Chloes.no har garanti. I løpet av garantiperioden vil vi kompensere deg for enhver produksjonsfeil i produktet.

Før en kompensasjon kan betales, må Chloe's få muligheten til å undersøke produktet. Det er ene og alene opp til Chloe's om vi velger å benytte oss av denne muligheten. Chloe's vil avgjøre om produktet vil bli erstattet av et nytt produkt.

Returrett

Når du handler fra Chloe's har du 14 dagers retur rett fra den dagen du mottar produktet. Velger du å benytte deg av returretten, må du informere Chloe's om dette. Din 14 dagers retur periode begynner den dagen du mottar pakken.

Ved retur av et produkt, må produktet være i samme stand som da du mottok det. Du kan ikke bruke produktet, men du kan forsiktig undersøke det. Hvis produktet er skadet eller går tap grunnet uforsiktighet fra din side, taper du retten til å returnere varen.

Ved en retur må du returnere alt som var i den opprinnelige leveransen, inkludert, men ikke begrenset til, alt innpakkingsmateriale, enhver gratis gave som ble inkludert og det kjøpte produktet.

Uavhentede pakker

Chloe's reserverer retten til å belaste kunde 249NOK for enhver uavhentet pakke.

Refusjon for returnerte produkter

Hvis du har returnert et produkt til Chloe's, vil vi tilbakebetale kjøpsprisen inne 30 dager fra dagen vi mottok din retur. Hvis du har gjort en retur til oss, er du ansvarlig for alle kostander tilknyttet frakt ved retur av produktet.

Personvern  

Chloe’s følger alle relevante nasjonale person- og datavern lover i alle land der Chloe’s opererer. Når du som kunde register på Chloe’s du akseptere at vi lagrer din informasjon. Men, har du rett til å ta del i informasjonen vi har lagret i samsvar med alle nasjonale lover.

Tilleggsinformasjon vedrørende bytte, retur og refusjon

Hvis noen av produktene du kjøper fra Chloe's kommer med en sikkerhetsforsegling, vil du si fra deg enhver returrett hvis du bryter denne forseglingen. Hvis produktet ble levert uten en sikkerhetsforsegling, kan du inspisere produktet forsiktig. Du kan ikke bruke produktet og du må kunne returnere produktet i den samme tilstanden som det ble levert til deg.

Chloe's er basert i Storbritannia, men ved enhver tvist er det vår policy å følge kundens nasjonale forbrukslover og enhver anbefaling gitt av kundens nasjonale forbruker grupper eller styringsmaktenes forbrukeravdelingers.

Chloe's tar ikke ansvar for håret hvis håret blir farget ettersom vi ikke kan garantere resultatet uansett hvilke metode eller metoder som brukes.

Valg av rettsystem

Chloe's er basert i Storbritannia og derfor er den gjeldende loven den som gjelder i Storbritannia. I tillegg til dette vil Chloe's etterstrebe å alltid følge de nasjonale forbruker beskyttelse lovene og anbefalinger gitt av nasjonale forbruker grupper eller myndighetenes forbruker avdelinger i kundens land.

Avtalepart

Disse vilkår og betingelsene utgjør en bindende avtale mellom Deg og Chloe’s Europe Limited. I henhold til denne avtalen vil varene eller tjeneste kjøpt på dette nettstedet bli levert direkte til deg fra Chloe’s Europe Limited.

Tilleggsinformasjon

Du som kunde er forpliktet å lese og akseptere disse vilkårene før du handler hos Chloe's.

Ønsker du 10% rabatt på kjøpet?
Abonner på vårt nyhetsbrev og motta en kupong.
Kupong::